ONZE
PARTNERS

Dit project werd mogelijk gemaakt in opdracht voor en
in samenwerking met onze partners.

Dit project kadert in het opleidingsonderdeel innovatielab. Studenten uit verschillende richtingen worden samengebracht om gezamenlijk een project van een externe opdrachtgever tot een goed einde te brengen.

Studenten sociaal werk en bouw gingen de uitdaging aan om in opdracht van The Cornerstone te werken rond de sociale voetafdruk van een bouwproject.

Om op het terrein te kunnen experimenteren bood de stad Geel aan om het bouwproject van de school Katersberg te gebruiken.

https://thomasmore.be/

The Cornerstone is een organisatie van baanbrekers. We zijn er om organisaties op weg te helpen naar een betere sociale impact.

We zijn experten in het menselijke aspect van duurzaamheid, we vertrekken vanuit de wetenschap en kiezen voor een werkbare aanpak. We zijn experts in sociale impact, met doorgedreven kennis van de bouwsector.

Gepassioneerd om deel van de oplossing te zijn en gedreven door krachtige technologie, versnellen we jouw traject. Van inzicht in jouw sociale impact vandaag naar uitzetten van acties voor morgen.

Wij geloven dat jouw organisatie presteert als jouw mensen dat doen, dat plaatsen tot bloei komen als hun bewoners dat doen. En dat is waarom wij de beste experten, tech & data verenigen, om jouw impact op mensen te versterken.

https://thecornerstone.be/

De stad Geel bood aan om de theorie rond sociale impact van een bouwproject uit te testen in SBS Katersberg.

De stad verwezenlijkt er nu een nieuw schoolgebouw. Hierdoor kunnen we tijdens de bouwfase de sociale impact meten naar de gebruikers, de omwonenden en de arbeiders.

We konden daardoor ook improvement tracks aanreiken naar de volgende fase toe.

https://www.geel.be/